Karlovy Vary – lázeňská perla západních Čech

15.06.2010 15:31

Hledáte v hodné místo pro vaši relaxaci nebo aktivní odpočinek?  Jedním z řešení může být relaxační pobyt v největším a neznámějším lázeňském městě Karlovy Vary.

Lázn ě Karlovy Vary mají za sebou již více než 600 let lázeňské tradice a bezpochyby uspokojí i ty nejvyšší nároky na kvalitní lázeňské a wellness služby. Lázně Karlovy Vary jsou jedinečným místem, kde můžete vyzkoušet sílu přírodním minerálních pramenů, které znavenému tělu rychle navrací ztracenou energii.

Ochutnávka léčivých pramenů však nemusí být tím jediným důvodem pro návštěvu lázeňského města. Ka rlovy Vary mohou svým návštěvníků nabídnout bylinný likér Becherovka, minerální vodu Mattoni, lázeňské oplatky nebo vyhlášený karlovarský porcelán.

Pro ty z vás, kteří by uvítali více aktivní odpočinek, nabízí Karlovy Vary hned několik příležitostí.  Můžete se vydat na prohlídku města s průvodcem nebo se projít po nádherné starobylé kolonádě.

Karlovy Vary však nejsou pouze malebným lázeňským městem, ale jsou také městem golfu a patří mezi vyhledávaným místem mezi golfovými fanoušky. Karlovy Vary mohou všem golfovým hráčům nabídnout kvalitní 18-jamkové golfové hřiště, které patří mezi nejstarší golfové kluby v České republice.

Pokud hledáte kvalitní místo pro pravý odpočinek v lázních, pak vyrazte do města léčebných pramenů, které nese jméno Karlovy  Vary.

—————

Zpět